1

The best Side of lyric lagu indonesia

News Discuss 
Nemu koe pas ati ambyar ambyare pacar sing tak tresnani ninggal aku golek liyane tekamu dadi tombo ngobati ati sing loro mugo ikhlas nompo tekan mbesuk nganti tuo koe sing paling ngerti marang kahanane ati aku mok semangati ngusap iluhku sing mbrebes mili pepujane ati kinaryo kembange wangi sabar sabarno https://kitalagicobacoba.blogspot.com/

Comments

    No HTML

    HTML is disabled


Who Upvoted this Story